Termenul de livrare este de 24 de ore de la confirmarea telefonică. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voința noastră.

Livrarea produselor se face doar pe teritoriul Romaniei, prin intermediul serviciilor de curierat oferite de firma GLS. Prețul transportului este 16.00 lei per plic de un kg, pentru localitățile ce intră în aria de acoperire a curierului. În cazul în care nu intră în aria de acoperire a curierului, veți fi contactat pentru a stabili detaliile de livrare.

Transportul este gratuit pentru toate comenzile de pe teritoriul României.

Scopul nostru este să livrăm toate comenzile în termen de 24 de ore în zilele lucrătoare. Orele se calculează din momentul în care comanda pleacă de la noi.

În cazul în care după 3 încercări agentul de livrări nu vă găsește la adresa de livrare, comanda se va întoarce la sediul nostru.

Important! Asigurați-vă că adresa de livrare este aceea unde puteți fi găsit de luni până vineri între orele 9.00-17.00.

Luați în considerare faptul că agentul de livrări va încerca livrarea 3 zile consecutive după ce va suna în prealabil.

Dacă doriți să schimbați adresa de livrare va trebui să achitați o taxă suplimentară către compania de curierat, în caz contrar fiind necesară prezentarea personală la cel mai apropiat sediu GLS pentru ridicarea coletului.

Vă rugăm să vă asigurați că ați completat corect datele deoarece datele incorecte pot duce la întârzierea livrării comenzii.

În cazul în care refuzați să ridicați coletul și/sau în eventualitatea altor probleme apărute în timpul procesării comenzii, ne rezervăm dreptul de a opri livrarea produselor către dumneavoastră.

Mulțumim pentru înțelegere !